Въпрос: Баща ми е с диагностициран аденокарцином на панкреаса, неоперабилен и мета в черния дроб. Каква е препоръчителната доза на препарата в неговия случай? Приема Синтром. При други препарати на същата основа изрично е упоменато, че не се препоръчва на пациенти приемащи Синтром. Не видях подобна забележка за предлагания от Вас продукт. Значи ли това, че може баща ми да го приема, независимо от гореописаното лечение?

Препоръчва се продуктът АНСС да се приема по 3 грама ( 10 капсули) дневно по време на химиотерапия, след това дозировката може да бъде намалена на 5 капсули  дневно (1,5 грама). Продуктът не съдържа вещества, който повлияват кръвосъсирването и не повлиява действието на лекарството Синтром. Баща Ви може да приема АНСС независимо, че провежда горепосоченото лечение със Синтром.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha