Въпрос: Здравейте! Искам по категоричен начин да ме убедите за ползата от АНСС! Съпругът ми е с диагноза: С62.1-карцином на тестис 60% семином и 40%ембрионален. Опериран и вчера завърши първи курс тежка химиотерапия-5 последователни дни.

Препаратът Imuno ACE-AHCC е дело на Японската иновативна компания Amino Up Co. Продуктът се получава след култивиране и преработване при специални условия( може да видите процеса на получаване в клип качен на сайта ни) на мицелите на лечебната гъба Shiitake. Активната съставка на продукта е а-глюкан. Целта на приложението на продукта при терапията на различни онкологични заболявания е да се подпомогне жизнения тонус и имунната система на пациента в борбата със заболяването  ( на сайта ни може да видите подробния механизъм на действие на АНСС върху имунната система на пациента).  АНСС допринася и за намаляване на страничните ефекти от провежданата химиотерапия или лъчетерапия. Бих искала да подчертая, че АНСС не е алтернатива на традиционната терапия с химиотерапия или лъчетерапия, а трябва да се прилага съвместно с тях. В България продуктът се внася директно от производителя  в Япония, такъв какъвто е на Японския пазар. АНСС може да се приема от пациенти с карцином на тестиса, по време на химиотерапия се препоръчва в дневна доза 3 грама(10 капс.), след което дозата може да се намали на 1,5 грама(5 капс.) дневно.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha