Въпрос: Здравейте, моля за отговор!Майка ми – на 84 години, беше оперирана през декември с диагноза- високодеферинцран ендометриоиден аденокарцином G1, възникнал на базата фиброзиране на въсите и перитубарна киста. Поради три проивопоказания за операция подлежи от тук нататък на симптоматично лечение. Тя се чуства добре, има все още отоци на краката, но всички други подказатели – кръвно, сърце са добре. Моля да ми отговорите, АНСС би ли и помогнало и еветтуално предпазило от бързо влошаване на състоянието?

АНСС може да се приема от пациенти с високодиференциран ендометриален аденокарцином. Целта е да се подпомогне  имунната система и жизненият тонус на пациента. Майка Ви може да приема АНСС по 1,5 грама  (5 капс.)дневно с цел подпомагане на подържането на жизненият тонус и подпомагане на имунната система. Няма противопоказания АНСС да се приема и успоредно с различни видове симптоматични средства.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha