Въпрос: Здравейте, преди една седмица ми откриха злокачествен рак на гърдата с метастази,предстои ми химиотерапия какво ще ме посъветвате за АНCC добре ли е да го приемам по време на химиотерапията?Благодаря ви предварително и ви пожелавам успешна и ползотворна работа в разработването на много нови продукти които да помагат на онкоболните!!!

Препаратът АНСС може да се приема от пациенти с рак на гърдата. Целта е да се подпомогне поддържането на жизнения тонус на пациента по време на лечението с химиотерапия или лъчетерапия. Също така препаратът спомага за преодоляване на страничните ефекти от химиотерапията и лъчетерапията като гадене, повръщане, обща отпадналост и др. АНСС подпомага дейността на имунната система на пациента в борбата със злокачественото заболяване.Препоръчва АНСС да се приема по 3 грама(10 капс.) дневно по време на химиотерапия или лъчетерапия, след това дозата може да се намали на 1.5 грама(5 капс.) дневно.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha