Въпрос: Синът ми, на 19г., се лекува от Сарком на Юинг в чужбина . От декмеври 2013г., преди да стартира химиотерапевтичното лечение приема AHCC /2 пъти й 2 прахчета, а сега 2 пъти х 3 капсули/. Първата му хирургична операция бе преди 2 месеца, сега кара 8 химиотерапии, завърши лъчетерапевтичното 40-дневно лечение. Очакваме 2-та хирургична операция през декември тази година. Продуктът Ви му влияе изключително добре, въпреки че по време на вливките не го приема. След 1-та хирургична операция/за отстраняване на тумора с размер 20х12 см/, след химиотерапиите не му се налага да му бият инжекциите NEULASTA/1бр./ или NEOPOGEN/12бр./ за стимулиране производство на бели и/или червени кръвни тела. Въпросът ми е: Докога и в каква доза да приема AHCC?

Няма ограничения в периода на прием на АНСС( може да се приема неограничен период от време). Съществуват различни дозировки на продукта в зависимост от това с каква цел се използва. Във вашия случай се препоръчва приложение 2 пъти по три капсули дневно по време на химиотерапия, лъчетерапия или оперативна интервенция. Бих искала да подчертая, че няма противопоказания АНСС да се приема и в дните на самите вливания на химиотерапевтици, разбира се ако колегите онколози нямат изисквания да не го приемате в тези дни. През останалото време-след преминаване на курсовете химиотерапия или лъчетерапия дозировката може да се намали на 3 капсули дневно.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha