Въпрос: Искам да попитам дали продуктът е подходящ за пациент с рак на стомаха IV стадий. Дали капсулите биха дразнили стомаха? На пациента са назначени 4 курса химиотерапия през 21 дни. Извършени са 3 химиотерапии до момента. Как трябва да се приема добавката? По време на химиотерапиятата – колко дни се приема и по колко капсули? След химиотерапията, по колко капсули на ден? Благодаря!

Препаратът АНСС може да се приема от пациенти с рак на стомаха в IV стадий. От направените наблюдения от фирмата производител-Amino up Co, Япония, няма данни, че продуктът дразни стомаха. Ние също нямаме информация от пациенти, че продуктът дразни стомаха. Разбира се както и при всички други продукти е възможна индивидуална чувствителност. Препоръчва се АНСС да се приема по 3 грама(10 капс.) в дните на химиотерапията и няколко дни след нея-докато се преодолеят евентуални странични ефекти от химиотерапията като гадене, повръщане, обща отпадналост и др., след което дозата може да се намали на 1,5 грама(5 капс.) дневно.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha