Въпрос: Майка ми има рак на гърдата,в момента и предстои химиотерапия.Прочетох за вашия продукт,но имам мн.въпроси.Как се прилага АНСС,1 опаковка за колко време стига?Въобще всичко свързано с лекарството.Майка ми ще има 6 химиотерапии,колко опаковки ще са необходими?

Продуктът АНСС може да се приема от пациенти с рак на гърдата в различни стадий. АНСС може да се приема както по време на химиотерапия така и след приключването й. Препоръчва се да се приема по 3 грама ( 10 капсули)  дневно по време на химиотерапия, а след приключването й по 1.5 грама ( 5 капсули) дневно. Продуктът АНСС е дело на компанията AMINO UP CO от Япония, в нашата страна той се внася директно от производителя, такъв какъвто е и на пазара в Япония. В една опаковка се съдържат 120 капсули , като всяка капсула  съдържа 0.3 грама активно вещество(АНСС) . Ако се приема по 3 грама(10 капс.), една опаковка ще Ви стигне за 12 дни , а ако се приема по 1.5 грама ( 5 капс.) опаковката ще стигне за 24 дни. Цената на една опаковка е 89 лв.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha