Въпрос: Синът ми е на 21 год. С Диагноза Саркома На Юинг от 2010г. Направена е операция на дясното бедро+химиотерапия. След 8 месеца отново химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Шест месеца след това болеста се е върнала отново.Сега сме пред дилема : Да продължим с химиотерапия+лъчетерапия или да преминем към алтернативна медицина с Ансс.Моля за Вашето мнение.

Лечението на Саркома на Юинг включва провеждането на химиотерапия( с различни видове медикаменти), лъчетерапия и хирургично лечение. Каква терапия и кога ще се проведе зависи от стадия на заболяването, общото състояние на пациента и др. Приложението на алтернативна медицина при това заболяване може да се използва като съпътстваща терапия на традиционните методи за лечение, но не е алтернатива на лечението с химиотерапия или лъчетерапия. Може да започнете терапия с АНСС успоредно с традиционната терапия. Препоръчва се АНСС да се приема по 3 грама(10 капс.) по време на химиотерапия или лъчетерапия, след което дозата може да се намали на 1,5 грама(5 капс.) дневно. Целта е да се подпомогне имунната система и жизнения тонус на пациента. Препаратът допринася и за намаляване на страничните ефекти на химиотерапията или лъчетерапията. Отново подчертавам, че употребата на АНСС има за цел да подпомогне традиционната терапия, а не алтернатива на нея.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha