Въпрос: Съпругът ми има множество големи метастази в черния дроб. Не могат да открият първичния рак. С какво може да помогне АНСС на съпруга ми? Колко гр. на ден трябва да пие? Как мога да получа лекарството във Варна?

Продуктът АНСС е дело на японската иновативна компания Amino UP. АНСС може да се използва от пациенти с различни типове онкологични заболявания включително и при пациенти с налични метастази. АНСС може да се приема от тези пациенти успоредно с химио- или лъчетерапия, а така също и в периодите без да се прилага конкретно конвенционално лечение. Препаратът подпомага поддържането на жизнения тонус на пациентите, подпомага за намаляване на страничните ефекти от евентуална химио или лъчетерапия, подпомага имунната система при пациенти с онкологични заболявания. Препоръчва се АНСС да се приема по 3 грама(10 капсули) дневно по време на химио- и лъчетерапия, а през останалото време дозата може да се намали на 1.5 грама дневно. Бих искала да подчертая, че АНСС е регистриран като хранителна добавка, а не е лекарство. Целта е той да се използва успоредно с конвенционалната терапия, както и в периодите без друго лечение. Можете да поръчате АНСС като се обадите на телефона в  посочените на сайта аптеки и те могат да изпратят продукта чрез куриерска фирма с наложен платеж.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha