Здравейте!Интересува ме от колко милиграма е Вашия продукт? От вчера провеждам химиотерапия.10 таблетки трябва да пия само в деня на вливането или през целия 6-месечен период на химиотерапията?

Препаратът АНСС се предлага на пазара под формата на капсули, който съдържат 180 мг Freez dry (активен хемицелулозен компонент). Freez dry -означава специален процес за обработка на активната субстанция, който е свързан с по-добро и по-дълго съхранение на крайния продукт в капсули. 180мг Freez dry отговаря на 300 мг АНСС преди Freez dry. Това означава, че приемайки 10 капсули АНСС вие получавате 3 грама АНСС  ( активен хемицелулозен компонент – 10 x 0,300 gr.).
Препоръчва се АНСС да се приема по време на химиотерапията( в дните на вливането) и поне 10 дни след това 2 пъти дневно по 5 капсули( 3 грама). След този период дозата може да се намали на 5 капсули дневно( 1,5 грама).
За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

 

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha