Здравейте, аз съм с диагноза хочкин начален стадий(имам 2 подути лимфни възли- единия е с размер 1,5см на 3см, а втория-2см) . В момента пия витамин Е и Селен. Не правя химиотерапия,нито личетерапия. Искам да попитам този продукт АНСС дали,ще ми помогне-лимфните възли да се приберат ? Благодаря Ви предварително за отговора.

Лечението на лимфома на Ходжкин се провежда под контрола на специалист хематолог. Той най-адекватно( анализирайки набор от редица изследвания) може да предцени на какъв етап е заболяването и какво точно лечение е необходимо при конкретния пациент.
Препаратът АНСС може да се приема от пациенти с лимфом на Ходжкин. Препаратът е регистриран като хранителна добавка и целта на терапията е да се подпомогне общото състояние на пациента и имунната система в борбата със заболяването. АНСС не е алтернатива на конвенционалното лечение( лечението с химиотерапия и лъчетерапия) и се използва като съпътстваща(подпомагаща) традиционното лечение терапия.
За да можем да Ви отговорим адекватно, как бихте могли да приемате АНСС бихме искали да получим повече информация за заболяването: Как е диагностицирано?, Направена ли е биопсия и резултата от нея?, Заболяването следи ли се от специалист хематолог?, Какво лечение е проведено до момента( изключвам приема на вит. Е и селен)? Каква е продължителността на това лечение? Получването на тази информация би ни дала възможност да отговорим коректно и адекватно как бихте могли да приемате АНСС. За допълнителни въпроси съм на разположение.
д-р Петрова

 

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha