Здравейте, Ако условно здрав човек, иска да приема AHCC с цел укрепване на имунната си система каква е продължителноста? – до живот?!?, или курсове с определена продължителност се редуват с почивки? Има ли схема за приемането на AHCC?

Здравейте,
АНСС може да се приема с цел подкрепа на имунната система особено в периоди от годината, когато имуннта система е отслабена-например зимата. С цел подкрепа на имунната система при здрави хора се препоръчва АНСС да се приема по 3 капсули сутрин на гладно в продължение на поне 1 месец, след което може да се направи почивка от 3 месеца и при необходимост да започне да се приема отново. Друг начин е да приемате АНСС по 3 капсули дневно сутрин на гладно в продължение на 3 месеца, след което да направите почивка от 6 месеца и отново да започнете да приемате АНСС за три месеца, последвани от 6 месечна почивка.
При пациенти приемащи АНСС с цел профилактика на рецидиви на онкологични заболявания, диабетици и хора с хепатит препаратът може да се приема по 3 капсули дневно, неограничен период от време.
За допълнителни въпроси съм на разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha