Здравейте д-р Петрова. Преди две години на пениса ми се появи червеникаво петно, което е разположено върху вътрешната страна на кожичката и малко върху главичката, където граничи с кожичката. През лятото на 2013г. ходих на дерматолог, но тъй като имам лека форма на псориазис реши, че е от него. Това петно не ми пречеше и аз не му отдавах значение. През ноември 2014г. пак при едно посещение в Александровска ми направиха биопсия. Заключението беше: “ Хистологочни данни за морбус Боуен “ Това е един вид прекарцином. Още материал бе взет и даден в лаборатория Геника за ДНК анализ. Заключението бe – „HPV-16 положителен “ Изпратиха ме за обрязване при уролог, като се смяташе,че нещата веднага ще се оправят. Но урологът каза че местото може да се възпали, тъй като има участък и върху главичката, а там не може да се реже. Другият начин е изгаряне с кремове ( Ефудикс, Алдара ). Но ровейки се в интернет открих, че това кожно заболяване може да се лекува и с фотодинамична терапия, с която, за разлика от лъчетерапията се унищожават само лошите клетки. На 22 януари ми направиха един сеанс на ФДТ и чакаме резултат. Що се отнася за HPV-16, разбрах че той е най-високорисковият и много упорит. Но със засилване на имунната система може да се подтисне, даже и да изчезне. И по тоя повод открих АНСС, и реших да опитам. Още повече като разбрах, че той може да помогне и за лечението на основното ми заболяване. Дано сте ме разбрали. Надявам се да ми помогнете с дозировката, за да се преборя, докато най-лошото на заболяването не е дошло.

Здравейте,
От изпратената от вас информация разбирам, че при вас освен HPV 16 е установена хистологично и болест на Боуен, която е преканцероза. Конкретно във вашия случай бих ви препоръчала да проведете терапия по следния начин- три месеца да приемате АНСС два тъти дневно по 5 капсули( 3 грама дневно)-това е с цел да се подпомогне имунната система в борбата с болестта на Боуен, разбира се това ще подпомогне и имуннта система в борбта с HPV-16. След тримесечното лечение намалете дозировката на 3 капсули дневно. Бих искала да подчертая, че АНСС е регистриран като хранителна добавка и се използва като помощно средство, успоредно с конвенционалната(традиционната) терапия, а не е смостоятелно лечение. Съветът ми е лечението Ви да се провежда под контрола на дерматолог и уролог(и през трите месеца  в който приемате АНСС).
За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha