Здравейте д-р Петрова, Първа операция – дебело черво високо към умерено диферинциран аденокарцином G2 с метастази в 2 бр. лимфни възли. Втора операция на -метастазес хепатис N2 SG4/5 ET 6/7 , отстраниха ми десния лоб на ч.дроб и сега предстои мощна химиотерапията, 8 вливания през 14 дни по 48 часа. Притесненията са големи, предпочитам алтернатива,но в моят случай е рисковано,поне с добавките да си подпомогна имунитета по време на вливанията. В момента съм на зеленчукови сокове / червено звекло,моркови,джинджифил,целина,магданоз-/ енергийни бомби/. За химиотерапията ми препоръчаха ударните дози на витамин С ,А,Е . – руска добавка / НОВОМИН /. Вече си купих и АНСС ,надявам се да мога да я ползвам заедно с руската. Идеята е да се облекчат страничните действия от вливанията. Благодаря Ви за вниманието.

Здравейте,
На първо място бих искала и аз да подчертая, че за вас е изключително важно да проведете конвенционалното лечение( химиотерапия), която се препоръчва в тези случай. Разбира се бихте могли, но успоредно с нея да вземате и различни препарати(хранителни добавки), който да подпомогнат общото състояние, имунната система и да спомогнат за облекчаване на страничните ефекти от химиотерапията какъвто е и АНСС. Няма противопоказания да приемате Новомин и АНСС едновременно. Препръчва се АНСС да се приема по 3 грама дневно( 2 пъти по 5 капсули), след което дозата може да се намали на 1,5 грама(5 капсули) дневно.
За допълнителни въпроси съм на разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha