Здравейте, използвала съм преди 2 год. AHCC за майка ми, която беше с метастази от белодробен карцином. Тогава закупвах препарата от фондация в България и имаше няколко форми с различна дозировка – Kinoko, Platinum Gold. Препаратът, който предлагате е от 300 мг. Въпросът ми е това подобрена формула ли е и дали не се предлага AHCC от 750 и 1000 mg? Благодаря предварително.

Здравейте,
Препаратът, който фирма Шмидт ООД предлага на пазара под името АНСС се внася директно от Япония от единствения в света производител на субстанцията АНСС( активен хемицелулозен компонент-алфа глюкан) това е компанията Amino UP Chemical. Препаратът АНСС, който фирма Шмидт ООД внася директно от Япония е под формата на капсули от 300 мг в опаковка от 120 капсули. Същият краен продукт, който предлагаме на пазара в България, се предлага и на пазара в Япония от фирма Amino Up Chemical, това е видно и от опаковката на продукта. Производителят Amino Up Chemical, не произвежда капсули от 750 мг и 1000мг и такива не се предлагат на пазара в Япония и в България.
Не бих могла да отговоря и да дам информация за останалите препарати(Киноко, Platinum Gold), който сте ползвали преди 2 години.
За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha