Здравейте, много бих се радвал, ако ми отговорите на следния въпрос: Преди година, оперираха баща ми от тумор в мозъка /астроцитом 3-та степен/, мaхаме всички терапии, сега му инжектираме една ваксина „Катрапс“ и отделно пие Герисан, Омега 3, витамин С и чесън. Познати ни препоръчаха и Витамин Б 17. Конкретният ми въпрос е: има ли вероятност да предозираме организма, защото всички тези витамини и ваксини, всъщност стимулират имуннта система ? Благодаря предварително

Здравейте,
Препаратите Герисан, Омега 3, витамин Ц и чесън( приемам че става дума за таблетки чеснов екстракт) биха могли да се приемат от здрави хора и от пациенти с онкологични заболявания в препоръчваната от съответния производител дозировка и времетраене. Няма проблем да се  приемат успоредно.
Във връзка с ваксината „Катрапс“ бих искала да ви посъветвам да обсъдите приложението с онколога, който следи заболяването при баща ви.

За така нареченият Витамин В17( амигдалин) мога да кажа, че все още витаминнта му активност не е потвърдена в достоверни биохимични проучвания. В медицинската наука няма единно мнение по отношение на това може ли той да се включи в менюто на човека и допустомото му дневно количество. Представители на различни видове алтернативна медицина му приписват редица свойства, който обаче до момента не са потвърдени от нито една официална медицинска организация. Официалните медицински организации забраняват приложението му при хора, защото веществото амигдалин е изключително токсично и може сериозно да увреди здравето на човека. Като пример: Американската организация по контрол на качеството на храните и лекарствата (FDA) забранява употребата на Витамин В 17 при хора. На този етап позовавайки се на всички официални данни за Вит. В 17 не ви препоръчвам баща ви да приема такъв продукт.
За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha