Здравейте, мой близък е с левостранен аденокарцином на белия дроб и масивен излив от страната на тумора. Беше в Гръдна хирургия, за източване на течността. Най-вероятно ще му назначат и химиотерапия. Видях, че препоръчвате за такива случаи 5 таблетки АНСС дневно, но как да ги взема – на два приема (3 + 2) или наведнъж.

Препаратът АНСС може да се приема от пациенти с аденокарцином на белия дроб. Целта е да се подпомогне общото състояние на пациента, имунната му система  в борбата със заболяването, а също така да спомогне за намаляване на страничните ефекти от химиотерапия или лъчетерапия като гадене, повръщане, обща отпадналост, косопад и др. Препоръчва се по време на химиотерапия или лъчетерапия да се приема по 3 грама АНСС( това са 10 капсули разделени на 2 приема по 5 капсули дневно). В периодите когато не се провежда химиотерапия или лъчетерапия или пациента все още не провежда конкретна терапия се препоръчва АНСС по 1,5 грама дневно( 5 капсули дневно се приемат еднократно най-добре сутрин с чаша вода). Бих искала да подчертая, че препаратът АНСС се препоръчва като съпътстваща(спомагаща) терапия, а не като самостоятелно лечение и не е алтернатива на конвенционалното лечение с лъчетерапия или химиотерапия. За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha