Здравейте, съпругът ми беше опериран в гр.Есен, Германия . Диагнозата му за първи път беше установена от болница в гр.София и е „Умерено диференциран плоскоклетъчен вроговяващ карцином“. От Германия диагнозата е“Т4 glottisches Larynxkarzinom mit infiltration der Subglottis und der oberen Trachea“. Премахнат е ларинкса и е направена дисекция на лимфните възли-хистологията им е отрицателна. От 5-скенер, правен в България, няма разсейки. Предстои лъчетерапия от 02,03,2015г. пак в гр.Есен – 30-40 процедури. Интересува ме , понеже от лекуващите лекари няма информация, какво е добре да се приема за засилване на имунната система и добре ли е да се приема предлагания от Вас продукт?

Здравейте,
Препартът АНСС( регистриран като хранителна добавка) може да се приема от пациенти с карцином на ларинкса. Целта е да се подпомогне имунната система на пациента в борбата със заболяването( подробно описание на механизма на повлияване на имуннта система може да видите на сайта ни в раздел-имунна система), също така подпомага общото състояние на пациента. АНСС спомага и за облекчаване на страничните ефекти от провеждана химиотерапия или лъчетерапия. Препоръчва се АНСС да се приема по 5 капсули дневно(1,5 грама), а по време на лъчетерапия или химиотерапия дозата се увеличава на 2 пъти по 5 капсули(3 грама дневно). Бих искала да подчертая, че АНСС се препоръчва като съпътстваща терапия на традиционното лечение, а не като алтератива. За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha