Може ли АНСС да замени хормоно терапията , защото от летрозола имам много странични ефекти и непоносимост – отнася се за оперирана от рак на гърдата .Препарата действа ли на вените и ставите , защото имам проблеми и каква доза да приемам?

Терапията с продукта АНСС не може да замени хормоналната терапия при рак на гърдата, но може да се прилага успоредно с нея. Целта на приложението на АНСС е да се подпомогне жизненият тонус и общото състояние на пациента, както и да се подпомогне имуннта система в борбата със заболяването. АНСС допринася за намаляване на страничните ефекти от прилагана химиотерапия, лъчетерапия или хормонотерапия като косопад, гадене и повръщане и др. АНСС може да се приема от пациенти с венозни и ставни проблеми(няма противопоказания). Препоръчва се АНСС да се приема по 1,5 грама(5 капс.) дневно, като по време на химиотерапия или лъчетерапия дозировката може да се повиши на 3 грама(10 капс.) дневно.

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha