Оперирирана съм от метастази на лимфни възли,след това е установен тумор на назофаринкс.Проведена 33 лъчетерапия в 6 области и 3 курса химиотерапия.От тогава минаха 5 месеца,но теглото ми не се покачва от 43кг.до които достигнах при терапиите.Нямам слюнка и не мога да се храня нормално.Ще се подобри ли апетитът и храненето ми при прием на AHCC да мога да преглъщам не само течни храни.Предварително Ви благодаря.

Здравейте,
Препаратът АНСС може да се приема от пациенти с карцином на назофаринкса. Целта е да се подпомогне имунната система в борбата със заболяването, спомага за поддържане общото състояние на пациента, също така и за намаляване на страничните ефекти на лъчетерапия и химиотерапия като гадене, повръщане, безапетитие, косопад и други. Препаратът е регистриран като хранителна добавка и се препоръчва като съпътстваща терапия на конвенционалното( стандартното) лечение, а не е алтернатива на това лечението. Във вашият случай отслабването на тегло и липсата на слюнка са част от страничните ефекти от провежданата химиотерапия и лъчетерапия. АНСС спомага за подобряване на общото състояние на пациента и апетита. От направениети наблюдения до момента няма описани случай на повлияване на саливацията(слюноотделянето), и на този етап не бихме могли да кажем, че АНСС ще подобри слюнотделянето Ви. Препоръчва се АНСС да се приема по 5 капсули дневно(1,5 грама), а по време на химиотерапия или лъчетерапия дозата може да се покачи на 10 капсули дневно(3 грама). За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha