Подходящ ли е за оперирана жена -след хистеректомия с перитонеална карциноза и мета по цекум?Благодаря!Как може да го поръчам?

Препаратът АНСС може да се приема от пациенти с перитонеална карциноза. Целта е да се подпомогне общото състояние на организма и имунната система в борбата със заболяването. Препаратът може да се прилага също така и по време на химиотерапия или лъчетерапия, като целта е да спомогне за облекчаване на страничните им ефекти като: гадене, повръщане, обща отпадналост, косопад и др. Препоръчва се АНСС да се приема по 3 грама дневно(2 пъти дневно по 5 капсули), когато пациента е на химиотерапия или лъчетерапия след тях дозата може да остане същата или да се намали на 1,5 грама( 5 капсули дневно еднократно). АНСС може да поръчате в аптеките , изброени в секцията “ Къде да закупя “ на сайта  www.imunoterapia-ahcc.com .За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha