Привет, На 17 12 2014г. бях опериран -отстраняване на простата поради откриване на РАК на простата – 1-2 степен.При предварителните изследвания не бяха открити метастази. Сега ПСИ ми е 0.2 а преди операцията бе 12. Не ми е прилагано никакво медикантозно лечение. Използването на гъби – Шейтаке е разпространено.Превантивно искам да ползвам тази добавка. Въпрос: 1. Може ли да опишете при моят случай каква дозировка дневно а и до кога да ползвам? 2. Как да си направя заявка за доставка директно до Вас. 3. Добавка от ГЪБИ за имунна стабилизация има по аптеките даже и при някои видове от внос са съставките, а се опаковат в България. А ПРИ ВАС КАК Е? Има ли гаранция за ИДЕНТИЧНОСТ ?

Здравейте,
препаратът АНСС може да се използва от пациенти с карцином на простата. Във вашият случай простата е отстранена, липсват метастази и нивото на простато специфичния антиген е в норма, това показва, че ефекта от проведеното лечение е добър. Разбира се длъжна съм да отбележа( предполагам това е обяснено и от лекуващите Ви лекари), че е необходимо да се проследявате периодично при уролог и онколог.
Може да приемате АНСС с цел профилактика поне 3 месеца по 3 капсули дневно, целта е да се подпомогне общото състояние на организма и имунната система. След приключване на този период може да прекратите приема за месец след, което отново да започнете да го приемате по 3 капсули дневно.
Препаратът АНСС( активен хемицелулозен компонент) се произвежда от компанията Amino UP Chemical. в Япония, след култивиране и при специални условия на гъби Шийтаке. В резулта на този процес се получва алфа глюкан, който се нарича активен хемицелулозен компонент. В България препаратът АНСС се внася от фирма Шмидт ООД. Предлаганият на пазара в България краен продукт под името АНСС се произвежда от компанията Amino Up Chemical в Япония, такъв какъвто се предлага и на пазара в Япония. Продуктът, който може да намерите в аптеките пристига в този си вид от Япония( дори и листовката за пациента и стикерът на български език се поставят в Япония). На сайта ни може да видите аптеките в който може да намерите продукта-раздел къде да закупя. Политика на фирмата е продукта да се предлага в аптеките( а не директно от фирмата на пациенти), защото по този начин всеки пациент решил да закупи продукта може да зададе въпросите си и към фармацевта в аптеката, който може да отговори като специалист на място още в самата аптека. За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha