Синът ми е със Сарком на Юинг .Днес започна химиотерапия.Въпроса ми е може ли по време на вливанията да продължи да приема АНСС ?Лекарката е казала на наша отговорност.Активира или подтиска действието на химиотерапията? И ако не му го дам по време на вливания ,на другия ден веднага може ли да започне пак да ги приема?

Препаратът АНСС може да се взема по време на химиотерапия-това е една от индикациите му за приложение при онкоболни-целта е да се подпомогне имунната система в борбата със заболяването т.е подпомага действието на химиотерапията( на сайта ни може да видите подробно описан механизма на действие на АНСС върху отделните клетки на имунната система), също така спомага и за намаляване страничните ефекти от химиотерапията като гадене, повръщане, косопад, безапетитие и др.Ако решите да спрете приема по време на химиотерапия може да започнете приема още на следващия ден-няма нежелани странични ефекти. За допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
д-р Петрова

 

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha