Съпругът ми е с диагноза Колоректален рак.Няма да провеждаме лъче и химиотерапия,на алтернативно лечение е.Чувства се добре ,има апетит.Kак ще му повлияе препарата и колко време трябва да го приема?

Здравейте,
Препаратът АНСС може да се приема от пациенти с Колоректален карцином. Той е рагистриран като хранителна добавка и е разработен с цел да се подпомогне имунната система на пациента в борбата със заболяването също така и да се подпомогне общото му състояние. Прапаратът спомага и за намаляване на страничните ефекти от евентуална химиотерапия или лъчетерапия. АНСС може да се приема неограничен период от време. Препоръчва се да се приема по 5 капсули дневно( 1,5 грама) при онкоболни в периодите без химиотерапия или лъчетерапия. Дозата се увеличва на 2 пъти по 5 капсули( 3 грама) дневно по време на химиотерапия или лъчетерапия.
Бих искала да подчертая, че АНСС е хранителна добавка, не е алтернатива на традиционната терапия: хирургично лечение, химиотерапия или лъчетерапия. Препоръчвам Ви да обсъдите с онколог възможностите за евентуално провеждане на лечение.
За допълнителни въпроси съм на разположение.
д-р Петрова

Видео материали за AHCC

Вашите въпроси

Можете да задавате, използвайки формата "задайте въпрос за ансс". Д-р Петрова и екипът на фирма Шмидт ООД ще отговори на всеки от вас персонално. Въпросите и отговорите ще бъдат публикувани на тази секция, запазвайки вашата анонимност.

fff

Задайте въпрос за AHCC
    captcha