При лечението на човешкия организъм съществуват безкрайно много субстанции, които са се използвали и продължават да се използват от векове. Из между всички тях има някои, които са издържали проверката на времето и са останали в арсенала на човечеството с хилядолетия. Едни от тези верни сподвижници и помощници на човека в борбата му срещу нашествието на болестите са японските лечебни гъби.

Нашата цел е да представим на вниманието на онези от вас, които по една или друга причина се интересуват от полезното им действие , кратка характеристика на един от препаратите. Той е създаден на основата на японската лечебна гъба шийтаке. Става дума за продукта АНСС, който е най- изследваната хранителна добавка в света. В процеса на работата ни с хранителните добавки , стигнахме до извода , че българският потребител има необходимост и търси продукт от ново поколение, съчетаващ в себе си най-съвременните достижения на науката и практиката. Тогава открихме , че има такъв продукт , който е резултат на върхови постижения в технологията на производството и успоредно с това е обект на многобройни научни изследвания в световен мащаб. Разбира се открихме го само там , където тези два компонента се съчетават най-успешно – Япония. За наша радост срещнахме разбиране и готовност да споделят нашия ентусиазъм партньорите ни от AMINO UP, които са и единствени производители в света на AHCC (Active Hexose Correlated Compound) . В този продукт са съчетани високите технологии на 21 век и най-древните традиции на японската медицина и здравна култура. Радваме се , че можем да предложим на Вас ,нашите клиенти този продукт директно от неговия производител и във форма такава каквато той се предлага в Япония.
Японците, които се славят с едно от най-доброто здравеопазване в света масово използват АНСС като допълнение към традиционните похвати при лечението на ракови заболявания. В момента препаратът по информация от производителя се използва в повече от 700 болници в Япония и се изучава в 15 университета.
Разбира се ние тук не говорим за някакъв вид панацея .Напротив убедени сме, че такова нещо като универсално лекарство не съществува. Но все пак не случайно АНСС получава наименованието „суперхрана”. В многобройните изследвания, които са проведени в научни лаборатории можем да намерим доказателства за това, че препаратът помага на имунната ни система сама да намери пътя за противодействие на болестта.

AHCC® е хранителната добавка , която стимулира имунната система на организма , когато има непосредствена заплаха за здравето ни . Благодарение на ниската си молекулна маса се усвоява лесно и именно това и качество е дало прозвището и „суперхрана”.
Факт е масовото използване на АНСС за подпомагане на имунната система  в Азия и Америка. Сега продуктът навлиза и в Европа с ускорени темпове. АНСС се използва и като средство за съпътстваща терапия при онкоболни.